Bouw zelf mee aan een uniek schaatsevenement op het grootste meer van Noorwegen

Vul een enquête in en maak kans op gratis inschrijving op het ijs van de Mjøsa

Op zaterdag 19 februari 2011 wordt het eerste Norwegian Skating Festival gehouden op het Noorse ijs van Lillehammer. Het evenement is gebaseerd op de Nederlandse schaatstochten en marathontraditie. Er kunnen verscheidene afstanden geschaatst worden: 10, 20, 50, 100 en 200 kilometer. Na een geslaagd testevenement in 2010 waarbij Noren en Nederlanders een fantastische dag hadden op 45 cm dik natuurijs van hoge kwaliteit op het grootste meer van Noorwegen, hoopt de organisatie dit jaar op ruim 500 deelnemers. .


Het evenement hoopt de komende jaren te kunnen groeien, en vooral Nederlandse schaatsers, zowel recreanten als wedstrijdrijders, aan te trekken. Daarom wil het Norwegian Skating Festival graag weten hoe ze dit schaatsevenement aantrekkelijk kunnen maken voor de Nederlandse schaatser. Cees Apon, een Nederlandse student Toerisme aan de Hogeschool van Lillehammer (HiL), heeft als studieopdracht ervoor gekozen de wensen en eisen van de Nederlandse schaatser in kaart te brengen.

Jij bepaalt mee op het Noorse ijs
In samenwerking met Norwegian Skating Festival, de lokale VVV-kantoren,
www.nordicskatingcenter.nl  en www.natuurijswijzer.nl  heeft hij daarom een marktonderzoek ontwikkeld. Namens het Norwegian Skating Festival en genoemde partners, nodigt Cees Apon schaatsliefhebbers uit om aan dit marktonderzoek mee te werken (ca. 10 minuten durend). Op deze manier kunnen de Noorse organisatoren een schaatsproduct ontwikkelen waar de Nederlandse schaatser op zit te wachten en een begin kan zijn van een jaarlijkse schaatsbeleving!
Onder alle volledig ingevulde onderzoeken worden 5 gratis vrijkaartjes verloot voor het Norwegian
Skating Festival in 2012.


Cees Apon op het Mjøsa-ijs bij Lillehammer

terug


Noorse organisatoren zijn geïnteresseerd in jouw wensen

Om een goed evenement neer te zetten, willen de organisatoren van het Norwegian Skating Festival graag jouw mening weten over wat jij verwacht van een buitenlands natuurijs-evenement. De Nederlandse student Cees Apon stelde een enquête samen om de informatie goed te verzamelen en te bundelen. Als jij meewerkt, bouw je rechtstreeks mee aan het evenement en maak je kans op gratis inschrijving van dit unieke evenement nabij Lillehammer.Cees Apon

Rechtstreeks in contact met de onderzoeker?
Wil je rechtstreeks contact mail dan naar: bereiken via ceesapon@gmail.com of bel +47 97 65 87 04 (na 19.00u).

Lees hier meer over de locatie en het testevenement februari 2010
Lees
hier meer op de website van Norwegian Skating Festival

Mail hier jouw tips of vragen